www.iholandia.nl
 
Home >  Privacy verklaring
Dit privacybeleid is bedoeld om te beschrijven voor u:

de gegevens die wij over u verzamelen,

• hoe deze informatie kan worden gebruikt,

• met wie het kan worden gedeeld, en verkopen

• je keuzes over een dergelijk gebruik en de toelichtingen.

• Wij raden u aan om deze Privacy Policy zorgvuldig door te lezen voordat u de Site of Services of het afhandelen van zaken met ons. Als u vragen of opmerkingen heeft over dit privacybeleid, neem dan contact met ons op via e-mail of per post via de contactgegevens hieronder.

Informatie Gebruik en Delen

Let op dat we de informatie die we verzamelen over de SITE mag gebruiken, EN IN DE LOOP VAN DIE DE DIENSTEN, VOOR WELKE TOEPASSING naar eigen goeddunken. We kunnen elk van de informatie die we verzamelen om u persoonlijk identificerende informatie of andere informatie die we hebben verkregen van evenaren of over u aan de inhoud van de site en diensten voor u te verbeteren. Voorbeelden van enkele van de manieren waarop we gebruiken of delen informatie die wij verzamelen over u omvatten, maar zijn niet beperkt tot, het volgende:

u te voorzien van producten of diensten, inclusief de weergave van aangepaste inhoud, reclame, en diensten;

• het verlenen van technische of customer support;

• het uitvoeren van onderzoek en analyse te maken van of interesse in producten, diensten, of inhoud aangeboden op de site te meten, en om nieuwe diensten te ontwikkelen;

• beantwoorden van uw vragen en vraagt;

• communicatie met u per e-mail over producten of diensten die voor u van belang kunnen zijn;

• • afdwingen van onze algemene voorwaarden, of op andere wijze het beheer van ons bedrijf; en het uitvoeren van functies zoals anders beschreven om u op het moment van de collectie.

• Keuze / Opt Out

Wij geven onze gebruikers de mogelijkheid om "opt-out" van het hebben van hun persoonlijke gegevens worden gebruikt voor doeleinden die niet direct gerelateerd aan de site op het punt waar we vragen om de informatie, inclusief het delen van persoonlijke informatie met derden voor hun eigen marketingdoeleinden . Houd er rekening mee dat dit kan leiden tot ons niet in staat om bepaalde diensten aan u dat wij verplicht om informatie te delen met derden te verstrekken. Als u ervoor kiest om berichten van ons te ontvangen, maar later wenst te beëindigen ontvangen van communicatie of onze diensten, dan kunt u zich afmelden door contact met ons op via e-mail of per post via de contactgegevens hieronder.

Houd er rekening mee dat de opt-out van ontvangst van promotionele e-mail communicatie heeft alleen effect op toekomstige activiteiten of communicatie van ons. Als we al uw informatie hebben verstrekt aan een derde partij voordat u uw voorkeuren zijn veranderd of uw gegevens bijgewerkt, moet u uw voorkeuren rechtstreeks met die derde partij te veranderen. Om opt-out van de mededelingen van onze externe zakelijke partners, neem dan direct contact met hen opnemen.

Bezoekers Buiten Italië

Dit privacybeleid is bedoeld om het verzamelen van informatie betrekking hebben op de Site uit Italië. De bescherming van gegevens en andere wetten van de Italië en andere landen misschien niet zo uitgebreid als die in uw land. Als u een bezoek de site van buiten Italië, erkent u en gaat ermee akkoord dat uw gegevens kunnen worden overgedragen naar, opgeslagen en verwerkt in Italië, waar onze servers zich bevinden en onze centrale database wordt bediend. Door gebruik te maken van onze diensten, erkent u en gaat ermee akkoord dat uw gegevens kunnen worden overgedragen naar onze faciliteiten en die derden met wie we delen, zoals beschreven in dit privacybeleid.

Privacybeleid verandert

Dit privacybeleid kan van tijd tot tijd worden bijgewerkt. U dient deze pagina regelmatig te bezoeken om dergelijke updates te herzien.Netherlands
Copyright © 2019 Goedkope Sportschoenen Online Kopen All Rights Reserved.Powered by www.iholandia.nl