www.iholandia.nl
 
Home >  Verzenden & retouren
U kunt ruilen of retourneren gekochte goederen gratis door het gebruik van de Returns Form afgesloten met uw bestelling binnen 30 dagen na aankoop. Bewaar het formulier totdat u hebt bevestigd dat u de juiste stijl en fit, want het bevat instructies over hoe om goederen te retourneren met behulp van onze Collect + dienst of Royal Mail *. Wij raden u aan Collect + te gebruiken; dit gevolgd service maakt rendementen eenvoudig, zodat u pakjes terug door middel van een uitgebreid netwerk van lokale winkels, van vroeg tot laat, 7 dagen per week.

Let op, u kunt goederen terugkeren en ontvang een volledige uitwisseling of terugbetaling, mits de goederen niet zijn versleten, beschadigd, gewassen of gewijzigd. We kunnen niet ruilen of terugbetaling items waarvan je niet redelijke zorg hebben genomen.

Hoe te ruilen of retourneren goederen gekocht

1) Vul het formulier Returns, met vermelding van de reden voor de terugkeer en, indien van toepassing, het item dat u wilt in ruil (dit moet een like for like ruil voor een andere kleur of grootte van dezelfde stijl zijn).

2) Volg de instructies op het formulier om een ​​Collect + label te downloaden en vind uw dichtstbijzijnde deelnemende lokale winkel. Als alternatief, knip de pre-paid Royal Mail aangetekende rendement label en bevestig deze stevig aan uw pakket. Gelieve te keren goederen in de originele verpakking, waar mogelijk, als je dit niet meer hebt, gebruik dan een stevig alternatief voor de goederen tijdens het transport te beschermen.

3) Neem gewoon het item naar de dichtstbijzijnde deelnemende lokale winkel om terug te keren via Collect +, of om uw postkantoor om terug te keren via Royal Mail. Als u kiest voor Royal Mail te gebruiken, vergeet dan niet om bewijs van verzending te vragen en te regelen aanvullende verzekering indien nodig; We kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele items verloren tijdens het transport.

4) Wij zorgen voor alles voor u - we zullen u een e-mail om u te laten weten of wanneer het je in ruil gevraagde product wordt verzonden naar u, of wanneer uw rendement is verwerkt.
Het verstrekken van de geretourneerde goederen ons bereiken binnen 2 dagen na verzending, staat u 5 werkdagen voor de door u gevraagde product in ruil of voor uw teruggave te verwerken worden gestuurd. Alle terugbetalingen zullen worden uitgegeven in dezelfde vorm als de oorspronkelijke betaling. In sommige gevallen kan het oplopen tot 7 werkdagen vanaf het moment dat de restitutie processen om middelen om te verschijnen op uw bank of credit card statement, afhankelijk van uw bank of creditcardmaatschappij.

Als u niet langer de Returns Vorm en label bij uw bestelling binnen de termijn van 30 dagen, neem dan contact op met onze klantenservice en vermeld uw ordernummer, zodat ze kunnen u een e-mail een kopie.

Hoe te ruilen of retourneren goederen elders

gekocht Als u een item gekocht bij een True Religion jeans terug te keren? Italië winkel, gaat u terug naar de winkel waar de aankoop is gedaan. We kunnen op dit moment niet ruilen of terugbetaling gekochte producten in onze winkels.

Als u een item gekocht bij een van onze erkende wederverkopers terug te keren, gaat u terug naar de winkel waar de aankoop is gedaan. We kunnen niet ruilen of terugbetaling items elders gekocht.

Garantieclaims

Als u nodig hebt om een ​​garantie te maken, neem dan contact met ons op.

* Als u ervoor kiest om Royal Mail te gebruiken, kunt u terecht op hun website om ervoor te zorgen uw pakket is voldoende verzekerd is, behouden uw bewijs van verzending en schik aanvullende verzekering indien nodig; kunnen wij niet verantwoordelijk voor alle items verloren tijdens het transport worden gesteld.Netherlands
Copyright © 2019 Goedkope Sportschoenen Online Kopen All Rights Reserved.Powered by www.iholandia.nl