De beste outfit regel je zo

Je staat in de ochtend voor de kast en je weet niet wat je aan moet trekken: iedereen kent dit gevoel wel, al staat de een natuurlijk langer voor de kast dan de ander. In ieder geval is je kleding een manier om je uit te drukken, je laat eigenlijk zien wie je bent en dit is een heel waardevol gegeven. Daarom is het ook heel begrijpelijk dat het soms even duurt om wat uit te zoeken dat je mooi vind, je blijft je er altijd van bewust dat andere mensen de kleding op jouw lijf gaan zien en het gaan associëren met wie je bent als persoon. Dus de vraag: wat is de beste outfit, is voor iedereen anders maar je kan het wel in al die verschillende manieren op dezelfde manier aanpakken. Het zoeken naar een goede outfit draait om een paar belangrijke dingen en dit is wat je ervan moet weten.

Laat iemand meedenken

Een outfit kan je alleen uitkiezen maar het is ook super fijn wanneer iemand met je meekijkt. Dit hoeft overigens niet te betekenen dat iemand elke ochtend met je voor de kast staat. Maar ga bijvoorbeeld met iemand samen winkelen. Hierdoor krijg je al snel een stuk meer vertrouwen als je twijfelt over een broek of schoenen.

Basis op schoenen

Een enorme aanrader wanneer je een outfit uit gaat kiezen is dat je als het ware om één element van de outfit heen bouwt. En dit element zijn meestal de schoenen. Als je goede schoenen als basis hebt wordt het een stuk makkelijker om er leuk uit te zien. Je kan toffe Nubikk sneakers vaak combineren met heel veel kledingstukken. Bij Nubikk schoenen hebben ze hele toffe sneakers, maar ook andere schoenen die kwalitatief goed genoeg zijn om jaren mee te gaan. En dit is super handig omdat je je daar dan lang niet zorgen hoeft te maken over of de schoenen nog wel in de mode zijn. En als je super tevreden bent met de schoenen maak je je automatisch al minder snel druk om de rest van de outfit.

Ga voor neutraal

Neutrale kledingstukken zijn mega belangrijk met het uitkiezen van een outfit. Het is verleidelijk om met allerlei unieke shirts thuis te komen maar die moet je wel kunnen combineren de volgende ochtend. Kies daarom ook voor wat meer klassiekere modellen. Dit geldt overigens ook voor de schoenen. Sneakers met een klassieke uitstraling zijn een stuk langer in de mode omdat ze van meerdere trends wat hebben.

Geef een reactie