Wat je nodig hebt voor een leuke leefomgeving

 

Als je een huis hebt met een tuintje, dan mag je jezelf een gelukkig man of vrouw prijzen. Dit is tegenwoordig helemaal niet meer zo vanzelfsprekend en het is daarom goed dat je je dit beseft. We willen je daarom graag even laten weten hoe erg je boft, of je hier nu hard voor hebt gewerkt of niet. Daarnaast willen we je nog iets anders aanbieden; hulp. Waarmee dan? Nou, met het inrichten van je leefomgeving. Je huis en je tuintje kunnen altijd wel wat werk en onderhoud gebruiken en wij gaan je vertellen hoe je een leuke leefomgeving voor jezelf maakt. Of je nu begint met een casco woning inrichten of je al een woning hebt die compleet is ingericht; het maakt niet uit. Met deze tips kun je sowieso uit de voeten omtrent je leefomgeving. We hopen dat je iets hebt aan onze tips. 

Tuin

We willen eerst bij de tuin beginnen. Waarom? Ondanks dat het voor sommigen van jullie een raar startpunt is, is het voor ons een logische. Veel mensen vergeten de tuin compleet en laten de tuin maar zijn gangetje gaan. Zonde, want naast het normale onderhoud om te voorkomen dat je tuin er als de Amazone uit gaat zien, heb je echt wel wat essentials nodig in je tuin om er wat van te maken. Tuinsets zijn bijvoorbeeld wel echt een must have voor je tuin. Als je geen tuinset in je tuin hebt, dan kun je nergens terecht om zelf even tot rust te komen in je eigen plekje of om gasten te ontvangen. Ook een tuintafel is wel zo fijn om over te beschikken. Daarnaast raden we je aan om voor wat verlichting te zorgen, een barbecue te hebben en veel groen in je tuin te plaatsen. Dit laatste omdat het vooral erg veel leven en sfeer in je tuin brengt. 

Huis

Dan het huis. We kunnen je nu wel een complete gids geven over hoe je huis in te richten, maar dat gaat hem helaas niet worden. We willen vooral dat je beseft dat een geslaagd interieur niet geslaagd is vanwege de mooie individuele stukken, maar vanwege het samenhangende geheel. Kleuren, accessoires, stijlen die mixen, stukken die aanvullen, ruimtes die zijn opgevuld en ga zo maar door. Het is daarnaast erg belangrijk dat je zorgt voor persoonlijkheid. Niet een interieur overnemen uit een blad, maar zorgen voor die persoonlijke touch die vooral naar voren komt in accessoires. 

Geef een reactie