Niet alle overhemden zijn hetzelfde

Veel mannen dragen graag overhemden. En dat is niet zo vreemd. Overhemden zijn er in alle soorten en maten, in alle kleuren van de regenboog, met kekke prints en natuurlijk in meerdere modellen. Het is daarom niet voor niets dat veel mannen een favoriet overhemden merk hebben. Hebben ze eenmaal een fijn overhemd gevonden, dan kun je er op rekenen dat ze voortaan weer voor dat merk, dat model en misschien zelfs wel weer dezelfde kleur. Maar dat laatste is gewoon zonde. Er zijn zoveel mooie overhemden, in zulke mooie kleuren, dat je jezelf te kort doet als je alleen maar één kleur draagt!

Heb jij overhemden met extra lange mouwen nodig?

Sommige mannen dragen nooit overhemden. En als je daarnaar vraagt, dan komt dat eigenlijk altijd doordat de mouwen altijd maar te kort zijn. Toch is dat nu echt geen reden meer. Je kunt nu schitterende overhemden met extra lange mouwen aanschaffen. Dat zit wel zo comfortabel onder een jasje en wanneer je alleen een overhemd draagt ben je nu niet meer "verplicht" om de mouwen op te rollen. Natuurlijk zijn er ook overhemden met korte mouwen. Deze zijn, met de zomer in aantocht, weer erg interessant. Ze passen zowel op een mooie pantalon maar ook zeker op een goede jeans. 

Hoe zit het met strijken?

Er zijn, serieus, mannen die geen overhemd aan willen trekken omdat dat gestreken moet worden. Voor deze mannen is er goed nieuws: er bestaan nu strijkvrije overhemden. Zo'n overhemd kun je gewoon in de wasmachine wassen en daarna goed uithangen, liefst op een kledinghanger. Je ziet dan vanzelf de kreukels uit de stof verdwijnen. Zitten er nog wat kleine vouwtjes in? Dan verdwijnen die door je lichaamswarmte vanzelf. Dat is een goede oplossing voor wie wel goed voor de dag wil komen, maar geen zin heeft in extra werk.

Voordeel bij het kopen van deze hemden?

Een echt goed overhemd is best aan de prijs. En dat is niet voor niets. De kwaliteit zie je er van verre aan af! Toch kun je ook "voor weinig" deze mooie hemden inkopen. Koop je er 3, zie de website voor welke merken, kleuren en materialen, dan betaal je een bedrag waar je er normaal gesproken één of 1,5 voor kunt kopen. Dat is een goede deal! En dan heb je, natuurlijk, gewoon garantie en wordt je pakket gratis bij je thuisbezorgd. Twijfel je over de maat? Dan is het goed om te weten dat je een maattabel, gewoon op de website, kunt raadplegen.

Geef een reactie